Regisztráció

1318134752 med hr1318134823 278

Exkluzív kiváltságok kizárólag regisztrált munkatársaknak:

5BD9BE72-BB3A-41CB-AC2C-ABC347ADB203

Csatlakozz a Forever telefon flottához és telefonálj
bruttó 10.-Ft alatti pecdíjjal.

Ha eddig drágán utaztál, vagy nem azt a szobát kaptad amit a fotókon láttál, akkor itt a lehetőség napi 80 millió utazásból választanod az Aloe Travel Service jóvoltából.

Láss világot, utazz kényelmesen, élvezd a pihenést.


Hűséges tőrzsvásárlóknak:

images-3

Ha a termékekkel meg vagy elégedve, havi szinten használod és szeretnél még több kedvezményt kapni akkor arra is van lehetőség. Ha már rendszeres fogyasztója vagy a Forever Living termékeknek akkor bizonyára tudod, hogy minden terméknek pont értéke van. A pontértékek összeadásával érhetsz el különböző szinteket. Ha 2 egymást követő hónapon belül vásárlásod értéke meghaladja a 2pont értéket akkor ezután jogosult vagy egy extra 15% kedvezményre vagyis összesen 30% kedvezményre. Ezt a kedvezményt automatikusan megkapod, az FLP központi rendszere ezt nyomonköveti. Sőt miután ezt elérted, minden vásárlásod után 5% visszatéritést is  kapsz.

Úgy gondoljuk mai világunkban, amikor a boltok polcai teli vannak szintetikus vitaminokkal, egyre nagyobb létjogosultsága van a természetes alapanyagokból, gyógynövényekből összeállított kiváló készítményeknek.

A Forever Living Product egy exkluzív zártkörű fogyasztói hálózat,
a termékeket csak a tagok vásárolhatják meg.

Megvásárolhatjuk a minőségi, 96%-os stabilizált Aloe Vera gélt, és más természetes gyógynövényi alapanyagból készült termékeket. 

A vállalkozói igazolvány kiváltása nem feltétel!

A regisztrációt követően diszkontáron vásárolhatod meg a termékeket! 

(További szintlépéseknél az üzletpolitikában szereplő maximális kedvezményeket vehetjük igénybe, amely kedvezmények visszavonásra nem kerülnek, sőt munkatársaink további vissza térítésre is jogosultakká válnak!)

A tagok jogosultak a Forever Flotta telefontarifára, mellyel 9.- forint alatti percdíjjal, továbbá 4 családtaggal, vagy baráttal ingyen beszélhetnek. 

További információ:  http://www.forevertelefon.hu/

A tagok jogosultak a ALOE TRAVEL SERVICE szolgáltatás igénybevételére, mellyel akár 50%-os kedvezménnyel élvezhetik a pihenést bel- és külföldön.

Legyen a Te döntésed melyiket választod: a kedvezményes utazást, az olcsó perc díjas telefonálás lehetőségét, vagy figyelsz magadra, a családodra, és a környezetedre, és fontosnak találjátok a prevenciót . 

Emellett dönthetsz úgy, hogy ezeket a csodálatos készítményeket megismerteted másokkal is, és így segíthetsz a környezetednek egy tudatosabb, egészségesebb életminőséget teremteni, emellett önmagad számára az anyagi biztonságot, 
és sikeres jövőt biztosítva.

Pár kattintás! Csatlakozz most, indítsd el sikeres jövőd építését!

Minden segítséget megadunk Neked céljaid,álmaid megvalósításához!

 

Köszönöm, hogy engem választottál!