Hajgyógyászat

Előkezelő anyagok     Hajfürdők     Olajesszenciák     Pakolások     Ampullák


A szem a lélek tükre, a hajunk a szervezetünk tükre. “  
                                                                                      Dr. Enzo Formentini professzorTrichocenter katalógus


A hajgyógyászat (hajanalízis), mint a bőrgyógyászatból kivált önálló tudományág, közel 30 éves múltra tekint vissza az orvostudomány és a természetgyógyászat világában. 
A haj és a fejbőr rendellenességeit és gyógyítását inkább a tudomány, mint a szépségápolás szemszögéből közelíti meg. A hajgyógyászati módszert, és a kezelésre szolgáló termékeket Dr. Enzo Formentiniolasz bőrgyógyász professzor fejlesztette ki. Felismerte, hogy fejbőr és a hajzat betegségei nagy pontossággal rá mutatnak a szervezetben fellépő problémákra.  Hajhullás oka, korpásodás kezelése. 
Pontos képet adnak a szervezetben fellépő betegségre /betegségek okára/okaira . Legfőképpen a gyulladásokra, endokrin rendszer nem megfelelő működésére, gyógyszeres kezelések mellékhatásaira vagy lelki egyensúlyunk felborulására. A tünetek a fejbőrön a következők lehetnek: hajhullás, hajvesztés (allopecia), kopaszodás, zsíros haj és fejbőr, foltos kopaszodás, korpásodás lerakódások a fejbőrön,égető viszkető a fejbőr és még sorolhatnám. 

A vizsgálat módszere a hajas fejbőr, a hajhagyma deformációk a hajzat betegségeinek alapos feltárása, a fertőzések felismerése mikrokamera segítségével. Eredménytől függően orvosi vizsgálatot írok elő vagy más szakkemberhez küldöm tovább. A fejbőr gyógyulásáig 3 hetente a panaszosnak kontroll vizsgálaton kell megjelennie. A különleges hajgyógyász termékek a természetgyógyászati elveket ötvözik a legújabb bőrgyógyászati terápiás kutatási eredményekkel. Rendelkeznek az EUROPAI UNIO DERMATOLÓGIAI INTÉZET engedélyével. Kizárólag bőrbarát növényi, gyógynövényi hatóanyagokat tartalmaznak és a terápiás hatáson kívül, biztosítják a fejbőr és a haj normál működéséhez, növekedéséhez szükséges tápanyagokat is. A kezelés hossza függ a fejbőr problémájának a súlyosságától. 


Az általunk használt terápiás szerek páratlanul magas hatóanyag tartalommal bírnak.
Szinergia elvén működnek, egymás hatását erősítve vagy gyengítve, alkalmazandó kezeléstől függően. 
Palettánkon szerepelnek előkezelő anyagok, hajfürdők, olajesszenciák, pakolások, ampullák, és egyéb termékek.


Előkezelő anyagok     Hajfürdők     Olajesszenciák     Pakolások     Ampullák